Matematik

vektorer 3D

15. april 2015 af piabing (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvordan kan jeg løse denne


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2015 af Toonwire


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. april 2015 af Heptan

Benyt at længden af en vektor er givet ved

Indsæt de kendte størrelser og isolér t.

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. april 2015 af Toonwire

Længden af en vektor findes ved følgende formel:

|\vec{a}|=\sqrt{a_1^{~2}+a_2^{~2}+a_3^{~2}}

Dvs. løs ligningen

|\vec{a}|=\sqrt{5^2+t^2+(-2)^2}=12


Svar #4
15. april 2015 af piabing (Slettet)

hvordan isolerer jeg t, ved godt jeg skal islorer t. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. april 2015 af Heptan

Tag kvadratet på begge sider, isolér t2 og tag kvadratroden på begge sider.


Svar #6
15. april 2015 af piabing (Slettet)

se


Brugbart svar (0)

Svar #7
15. april 2015 af Heptan

Hvis du trykker på "indsæt billede" kan du vise billedet, sådan her:


Svar #8
15. april 2015 af piabing (Slettet)

kan ikke finde indsæt


Svar #9
15. april 2015 af piabing (Slettet)

men jeg kan sltadig ikke finde t


Svar #10
15. april 2015 af piabing (Slettet)

eller kan det passe at t er kvadratrod 115


Svar #11
15. april 2015 af piabing (Slettet)

HAr igen en lign. opgave, men ved slet ikke hvordan jeg islorer t 


Brugbart svar (0)

Svar #12
15. april 2015 af Heptan

#10

eller kan det passe at t er kvadratrod 115

Korrekt

#11

HAr igen en lign. opgave, men ved slet ikke hvordan jeg islorer t 

Find formlen for et prikprodukt i 3D, så kan du isolere t i den formel, når du har indsat kendte størrelser.


Brugbart svar (0)

Svar #13
16. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

Skærmbillede 2015-04-15 kl. 19.52.54.png


Skriv et svar til: vektorer 3D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.