Kemi

Opgave

15. april 2015 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal bruge denne her ligning: P*V= n*R*t 

hvor temperaturen er= 23 grader

R= 8,31 m^3 

P= 1,05 *10^5 Pa 

Volumen= 1 liter 

Hvad skal jeg gøre? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2015 af OnceUponATime (Slettet)

Du har ikke skrevet nogen opgave?

Men jeg går ud fra, at du skal isolerer n, siden det er det eneste ubekendte? Det kunne være dejligt, hvis du skrev spørgsmålet op.


Svar #2
15. april 2015 af Mie12345678 (Slettet)

Det er ikke en rigtigt opgave, men jeg skal bruge det til min rapport. 

Når jeg isolere n, så får jeg det: 

n= (1,05*10^5 Pa* 1 liter)/ 8,31 m^3*296,1 kelvin= 104968,8 

Hvad bliver enheden så? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. april 2015 af Heptan

Du har skrevet den forkerte enhed for R. Vær omhyggelig med enhederne, man skriver også L (ikke liter), T for temperatur, K for kelvin, osv.


Svar #4
15. april 2015 af Mie12345678 (Slettet)

kan enheden godt være for tryk= 100 Pa 


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. april 2015 af Heptan

Nej ikke helt.

Enheden for tryk er Pa, bar, atm, torr el. lign. I #0 har du skrevet den i Pa, det er fint.


Svar #6
15. april 2015 af Mie12345678 (Slettet)

Skal R skrives sådan: 083145 bar* L (mol*K)? 


Brugbart svar (0)

Svar #7
16. april 2015 af Heptan

Nej, der mangler komma

Svar #8
16. april 2015 af Mie12345678 (Slettet)

Er det 0,83145?

Brugbart svar (0)

Svar #9
16. april 2015 af Heptan

Nej


Svar #10
16. april 2015 af Mie12345678 (Slettet)

Hvor skal kommaen placere sig?

Svar #11
16. april 2015 af Mie12345678 (Slettet)

Er det 0,083

Skriv et svar til: Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.