Fysik

fysik hjælp!

23. april 2015 af Anna8587 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogle der kan hjælpe mig med dette? (opgave vedhæftet)

Det skal lige siges, at et dæk skal have et tryk på 3,0 bar, og at vi skal antage at dækket er pumpet op til det korrekte tryk ved 15°C


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2015 af Andersen11 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2015 af mathon

                       \frac{p\cdot V}{T}=\frac{p_o\cdot V}{T_o}

                       \frac{p}{T}=\frac{p_o}{T_o}

                       p=\left (\frac{p_o}{T_o} \right )\cdot T

                       p=\left (\frac{3\; bar}{288{,}15\; K} \right )\cdot T
#1

I denne opgave er der ingen bemærkning om, hvordan pumpen måler trykket!


Skriv et svar til: fysik hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.