Matematik

Bestem koordinaterne til vektor c

24. april 2015 af mathildekkc (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal bestemme koordinaterne til vektor c. 

Koordinater til vektor a: 2,2238 over 4,470 
koordinater til vektor b: -1,52 over -0,57

Vedhæftet fil: hj.GIF

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2015 af mette48 (Slettet)

a = ( 2,2238 over 4,470 )

b = (-1,52 over -0,57 )

c = a +b

c = ( 2,2238 + (-1,52) over 4,470+(-0,57) ) =

(0,7038 over 3,9)


Skriv et svar til: Bestem koordinaterne til vektor c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.