Matematik

udregn pris

26. april 2015 af deni0932 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej 

Jeg sidder her med en opgave, jeg ikke kan regne ud. aner ikke hvilken formel jeg skal bruge. 

jeg har  1.720 grma oksekød som koster 357,62 kr. jeg skal finde ud af hvor meget 250 gram så koster. og derudover skal jeg kunne lege lidt med forskellige pris pr. gram.

nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2015 af mathon

250 gram koster   \frac{357,62\; kr}{1720\; g}\cdot \left (250\; g \right )


Svar #2
26. april 2015 af deni0932 (Slettet)

Kan det passe at det bliver 52 kr ? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2015 af mathon

      \frac{357,62\; kr}{1720\; g}\cdot \left (250\; g \right )=\underset{dankort}{51{,}98\; kr}=\underset{m\o nt}{52\; kr}


Skriv et svar til: udregn pris

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.