Kemi
Blandinger
06. maj 2015 af
Pizzaglad (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Jeg skal angive de aktuelle stofmængekoncentrationer af alle ionerne i en opløsning af CaCl2 og AlCl. Det er blevet opgivet, at de to stoffers formelle stofmængekoncentration er henholdsvis 0,020 M og 0,030 M.
Håber der er nogen, der kan hjælpe :)
Skriv et svar til: Blandinger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

![\left [ Ca^{2+} \right ]=c\left ( CaCl_2 \right )](https://media.studieportalen.dk/images/equations/XkEbl0dxcfAoaDUYRyX0jw==.gif)
![\left [Al^{3+} \right ]=c\left ( AlCl_3 \right )](https://media.studieportalen.dk/images/equations/oa4F7y4c4qwynCIhZCwmPw==.gif)
![\left [Cl^{-} \right ]=2\cdotc\left ( CaCl_2 \right )+ 3\cdot c\left ( AlCl_3 \right )](https://media.studieportalen.dk/images/equations/41CD3AxQ_qnpuVYkMwzeuQ==.gif)