Matematik

Procent

10. maj 2015 af Emmaaaaaaa (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej 

Jeg sidder med denne matematik opgave som volder mig problemer... (nr. b) 

Håber der er nogle der kan hjælpe mig (Vil gerne have en forklaring i ord, der forklarer hvorfor det udregnes som det gør, hvis det er muligt) 

Tak på forhånd!

Vedhæftet fil: Hjælp.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2015 af hesch (Slettet)

Tidsfaktoren = (17,4*x20,25) / ( 17,4*x10,25) = x20,25 / x10,25

Sæt nu x1 = 1, og dermed x2 = 2.

1n = 1   =>        ( n er et vilkårligt reelt tal )

Tidsfaktor = x20,25 / 1 = x20,25 = 20,25.

Omregn denne tidsfaktor til procent længere tid.


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.