Matematik

1 punkt og fordoblingskonstant

18. maj 2015 af Aternum (Slettet) - Niveau: C-niveau

Slettet.


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. maj 2015 af mathon

                   f(x+5)=2\cdot f(x)

                   f(3+5)=2\cdot f(3)=2\cdot 8


Svar #2
18. maj 2015 af Aternum (Slettet)

Slettet.


Skriv et svar til: 1 punkt og fordoblingskonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.