Matematik

hjælp til opgave uden hjælpemidler integral / diff

19. maj 2015 af kasper28 (Slettet) - Niveau: A-niveau

se vedhæftet.. hvordan løser jeg den her?

Vedhæftet fil: opgave 6.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2015 af peter lind

A = ∫02f(x)-g(x)dx = [F(x)-G((x)]02


Svar #2
19. maj 2015 af kasper28 (Slettet)

jeg er ikke helt med, kan jeg bare sætte værdierne ind for x=2 altså 66-(-62)=128?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. maj 2015 af peter lind

Ja. Det er almindelige regler for areal og integralregning


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. maj 2015 af Soeffi


Skriv et svar til: hjælp til opgave uden hjælpemidler integral / diff

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.