Matematik

salgspris købspris

20. maj 2015 af shain - Niveau: 9. klasse
Billed vedhæftet udfyldning af købspris salgspris og fortjeneste

Salgspris-købspris= fortjeneste ?

Er i tvivl i anden række af tabellen

1) 300+55=355 kr

2) 1520-1835= -315 kr fortjeneste= ?

Håber i kan hjælpe

Svar #1
20. maj 2015 af shain

Billed vedhæft

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. maj 2015 af mette48 (Slettet)

2) en fortjeneste på -315 kr er et tab på 315 kr


Skriv et svar til: salgspris købspris

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.