Fysik

Beregning af friktionskoefficient på nedbremsning af bil

31. maj 2015 af philip16rode (Slettet) - Niveau: B-niveau

er der en der kan hjælpe med spørgsmål e på vedvæftede opgave

Mener at:

Normal kraften er tyngdekraft + downforce = 8347 + 14000 = 22347 N

nedbremsningen tager 3,599 sek og bruger formlen s = ½ * a * ttil at finde a = 15,44 m/s2

gnidningskraften = m * a = 13124 N

friktionskvotenten = gnidningskraften / normalkraften = 13124 / 22347 = 0,58

er det rigtigt? eller kan i hjælpe mig på vej med den rigtige metode/resultat

mvh

Philip


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2015 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. maj 2015 af peter lind

Hvor har du de 3,599 sek fra ?

Jeg vil beregne det som F*s = ΔEkin

Jeg har ikke regnet efter men ellers ser det fornuftigt ud


Skriv et svar til: Beregning af friktionskoefficient på nedbremsning af bil

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.