Matematik

Trekant

01. juni 2015 af LouiseJense (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen, der ville hjælpe mig med denne spørgsmål.. 

I en retvinklet trekant får vi kun en af siderne af vide, nemlig I BC I = 9 cm.

 Nu, går opgaven ud på at finde siden I BA I

nogen, der ved, hvordan man gør det uden hjælpe midler? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2015 af hesch (Slettet)

Du skal kende 3 "stykker" i en trekant ( fx længder, vinkler, areal ).

Her kender du kun to:  en længde og en vinkel.


Svar #2
01. juni 2015 af LouiseJense (Slettet)

Ups.. kender også vinklen 90 grader.. men, forstår det stadig ikk hvordan jeg skal beregne siden I BA I ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. juni 2015 af hesch (Slettet)

Se tilføjelse i #1.


Svar #4
01. juni 2015 af LouiseJense (Slettet)

hov.. har fundet ud af det nu, men tak :)


Svar #5
01. juni 2015 af LouiseJense (Slettet)

Kan du hjælpe med dette spørgsmål? 

En funktion f er givet ved 

f(x)=x2 +5x+1. 

Bestem f(3). 

hvad gør jeg lige? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. juni 2015 af hesch (Slettet)

f(3) = 32 + 5*3 + 1


Svar #7
01. juni 2015 af LouiseJense (Slettet)

er det bare det? 


Skriv et svar til: Trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.