Matematik

funktion

01. juni 2015 af LouiseJense (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen, der kan hjælpe mig med dette spørgsmål? 

En funktion f er givet ved 

f(x)=x2 +5x+1. 

Bestem f(3). 

hvad gør jeg lige? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2015 af Drunkmunky (Slettet)

Indsæt x=3 i f(x).

f(3)=32+5*3+1=...


Svar #2
01. juni 2015 af LouiseJense (Slettet)

er det så 

9 + 5 · 3 + 1 = 25? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. juni 2015 af Drunkmunky (Slettet)

Ja, f(3)=25


Svar #4
01. juni 2015 af LouiseJense (Slettet)

okay, tak :)


Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.