Matematik

Vinkel mellem vektorer i planen/i rummet

03. juni 2015 af birbak (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Studieportalen! 

Er der forskel på at bestemme vinkler mellem vektorer i planen versus i rummet? Har I nogle eksempler, jeg kan se, eksempelvis?

Ved man bruger formlen cos(u)=\frac{\overrightarrow{n}\cdot \overrightarrow{r}}{\left | \overrightarrow{n} \right |\cdot \left | \overrightarrow{r} \right |}

På forhånd tak. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. juni 2015 af PeterValberg

Check denne [ VIDEO-LISTE ] fra FriViden.dk

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
03. juni 2015 af birbak (Slettet)

TAK! Det var da en fin hjemmeside. Gode og forståelige videoer - tak for det :)


Skriv et svar til: Vinkel mellem vektorer i planen/i rummet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.