Matematik

Bestem en ligning for tangenten til grafen

05. juni 2015 af MrHenning (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.

Er lidt på bar bund mht. følgende opgave:

En funktion f er givet ved f(x)=2sin(x).

a) Besten en ligning for tangenten til grafen for i i punktet P(π/6,f(π/6)).


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2015 af SuneChr

Benyt tangentligningen
y - y0 = f '(x0)·(x - x0)
hvor (x0 ; y0) = (π/6 ; f (π/6))


Skriv et svar til: Bestem en ligning for tangenten til grafen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.