Fysik

Eksamensspørgsmål til Fysik mundtlig

16. juni 2015 af abekatten1002 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal til fysik mundtil på fredag og min lære har lagt nogle spørgsmål op vi kan forberede os på. Der er dog et spørgsmål som jeg slet ikke kan finde noget om.. Det kommer her:

Emne: Elektriske og magnetiske kræfter og felter

Redegør for visse elementer inden for overstående emne. Du kan f.eks. komme ind på hvordan elektriske og magnetiske kræfter opstår, ladning, hastighedsfiltre etc.

Håber virkelig der er nogen der vil hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2015 af hesch (Slettet)

Hvis nogen skal hjælpe dig, er der jo tale om en form for samarbejde.

Du må lægge for med et forslag til en redegørelse. Ellers er der jo tale om, at "nogen" skal lave redegørelsen for dig.


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. juni 2015 af mathon

Husker du Lorentzkraften

                                           \overrightarrow{F}(\overrightarrow{r},t)=q\cdot \overrightarrow{E}(\overrightarrow{r},t)+q\cdot \left (\overrightarrow{v}(t)\times\overrightarrow{B}(\overrightarrow{r},t) \right )

på stedet \overrightarrow{r} til tiden ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. juni 2015 af mathon

på stedet \overrightarrow{r} til tiden t ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. juni 2015 af mathon

størrelsesligning:
                                        F=q\cdot E+q\cdot v\cdot B_{\bot}
                                   


Skriv et svar til: Eksamensspørgsmål til Fysik mundtlig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.