Matematik

Reducer hjælp?

22. august 2015 af Gym120 - Niveau: B-niveau
Hej sidder fast i to opgaver, så det ville være en kæmpe hjælp, hvis der var en der kunne hjælpe. Tak på forhånd,
(Den er vedhæftet nede i bunden)
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2015 af Soeffi

Har du noget forslag til den første?


Svar #2
22. august 2015 af Gym120

Nej er fuldstændig på bar bund faktisk!

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. august 2015 af Soeffi

#2 Nej er fuldstændig på bar bund faktisk!

Kender du formlen: (a+b)2 = a2+2ab+b2?


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. august 2015 af mathon

Opgave 5:
                      Når noget vokser med 4% er fremskrivningsfaktoren 1{,}04


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. august 2015 af VTP

  Opgave 4

  (x + y)2 + 2x * (x - y)

= (x + y) * (x + y) + 2x *(x - y)

= x2 + y2 + 2xy + 2x2 - 2xy 

= 3x2 + y2


Svar #6
22. august 2015 af Gym120

EJ, hvor er I fantastiske - jeg har knækket koden nu, tusind tak allesammen. :-)

Skriv et svar til: Reducer hjælp?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.