Matematik

Bestemme arealet af tilbygningens tagflade

25. august 2015 af SpY2134 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej nogen der kan hjælpe med min aflevering? Jeg ved ikke rigtigt hvordan jeg gør.

Det er kun opgave a og b i opgave 1.

Tak på forhånd.

Vedhæftet fil: mat_aflevering2.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2015 af SuneChr

Kig her:
SP 2508150225.GIF

Vedhæftet fil:SP 2508150225.GIF

Svar #2
25. august 2015 af SpY2134 (Slettet)

Forstår det ikke helt, undskyld. 


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. august 2015 af Soeffi

En tilbygning til et hus har udseende og mål i meter som vist på figuren.

a) Der skal udlægges zink i skotrenderne AB og AC. Du skal bestemme, hvor mange meter zink, der skal udlægges.

b) Du skal bestemme arealet af tilbygningens tagflade.

a) Længden BE kan udregnes til √((12/2)2+32) = √(62+32) = √45. Længden af AB kan udregnes til √((10/2)2+ (√45)2) = √(52+45) = √70. Dette skal ganges med 2: Længde af rende = 2√70.

b) Arealet bliver 2·(6·IBEI + 0.5·5·IBEI) = 2·IBEI·(6+2,5) = 17·√45


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. august 2015 af Kasperx (Slettet)

a) som #1 viser det på tegningen, har han fundet hypotenusen med kateter 3m og 5m, som pilene viser er de to sider jo identiske i længde, på den anden side i trekant AB står der 6, fordi at det er halvdelen af tilbygningens længde, nu mangler du kun at regne hypotenusen ud AB. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. december 2016 af DeepOcean

#3

En tilbygning til et hus har udseende og mål i meter som vist på figuren.

a) Der skal udlægges zink i skotrenderne AB og AC. Du skal bestemme, hvor mange meter zink, der skal udlægges.

b) Du skal bestemme arealet af tilbygningens tagflade.

a) Længden BE kan udregnes til √((12/2)2+32) = √(62+32) = √45. Længden af AB kan udregnes til √((10/2)2+ (√45)2) = √(52+45) = √70. Dette skal ganges med 2: Længde af rende = 2√70.

b) Arealet bliver 2·(6·IBEI + 0.5·5·IBEI) = 2·IBEI·(6+2,5) = 17·√45


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. december 2016 af DeepOcean

Mange Tak for en meget god løsning ..1000 Tak


Skriv et svar til: Bestemme arealet af tilbygningens tagflade

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.