Matematik

Graf og ligning

30. august 2015 af Sofusfelix (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hjælp- må ikke buge geogebra.. 

Indtegnes i et koordinatssystem..

Har en ligning y= -0,002x2+o,3x

eks.0= -0,002*02+0,3*0=0   ?

Ved tegne den i hånden skal jeg bare indsætte noglex-værdier og regne y-værdierne ud ? 

Og hvordan gør jeg lige det ? ??


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. august 2015 af mathon

Du har endvidere:  
                                     -0{,}002x^2+0{,}3x=-0{,}002x(x-150)   til bestemmelse af nulpunkterne
og kan bestemme monotoniforholdene
ud fra fortegnsvariationen for y{\, }'(x).
                        


Svar #2
30. august 2015 af Sofusfelix (Slettet)

Hvor kommer de 150 fra?

Skriv et svar til: Graf og ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.