Matematik

Procent

31. august 2015 af MathiasFrom7 (Slettet) - Niveau: C-niveau

2006: 105

2012: 120,4

Hvor mange procent steg indekset fra 2006 til 2012? (1 decimal)


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2015 af 123434 (Slettet)

(slut-start)/start*100%


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2015 af Soeffi

#0 Er du sikker på ordlyden, der er flere muligheder:

 - Hvor meget steg indekset fra 2006 til 2012?

 - Hvor mange procentpoint steg indekset fra 2006 til 2012?

 - Hvor mange procent steg indekset fra 2006 til 2012?


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. august 2015 af mathon

Hvor mange procent steg indekset fra 2006 til 2012? (1 decimal)

                           1+r=\frac{120{,}4}{105} = 1{,}14667

                           r=\frac{p}{100}=\frac{120{,}4}{105} = 0{,}14667

                           p = 0{,}14667\cdot 100=14{,}667


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.