Matematik

Forklar en udregning (produkt)

03. september 2015 af Aternum (Slettet) - Niveau: C-niveau

Når man vil udregne et produkt, omskrives det sådan her

89,65⋅413,1= 0,8965⋅10^2 ⋅0,4131⋅10^3 = 0,8965⋅0,4131⋅10^5

Jeg skal forklare udregningen, ved ikke rigtig hvordan


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2015 af mathon

      Faktorernes orden er lige gyldig
og
      potenssætningen
                                      10^a\cdot 10^b=10^{a+b}


Skriv et svar til: Forklar en udregning (produkt)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.