Matematik

3x(x+4)0 hvordan regner man denne type opgave

11. september 2015 af peterstampe2450 (Slettet) - Niveau: B-niveau

og hvordan regner man (x-2)(x-6)=0 håber nogen vil hjælpe mig da jeg skal aflevere opgave og jeg er kørt helt fast i det på forhånd tak 


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. september 2015 af hesch (Slettet)

Brug nulreglen:  Når een af faktorerne = 0, er produktet 0.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2015 af mathon

                     Mg (s)  +  2 H+ (aq)  --->    Mg2+  + H2


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2015 af mathon

Sorry for fejlplacering!


Brugbart svar (1)

Svar #4
11. september 2015 af hesch (Slettet)

#0:   Sidste eksempel:

(x-2)(x-6)=0

Første parentes/faktor = 0, når x = 2. Så x = 2 er en løsning.

Når du finder et x, hvor sidste parentes = 0, er det også en løsning.


Skriv et svar til: 3x(x+4)0 hvordan regner man denne type opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.