Matematik

Hjælp mat A niveau

16. september 2015 af Daisyangel (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejse er der en der vil hjælpe mig med opgave A i den her opgave, forstår ikke lige opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2015 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2015 af peter lind

Du skal betragte det son ligning med H som ubekendt

Brug at H = 10log(H)


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. september 2015 af SuneChr

Der gælder
H (S)  =  b·Sa    ⇔     log ( H (S) )  =  log b  + a·log S
Man har taget logaritmen på begge sider af lighedstegnet. Det må man gøre, hvis begge sider er positive.
Logaritmefunktionen er monoton i hele definitionsområdet. Derfor må man benytte ensbetydendetegn.
 


Skriv et svar til: Hjælp mat A niveau

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.