Matematik

Integral af lige store areal

18. september 2015 af SifuSuna (Slettet) - Niveau: A-niveau

f(x) = 1/2x^2{^{}}-5x+14
g(x) = 3/2x^2{^{}} 

x = 8 
Bestem konstanten k, hvor 2<k<8 så linjen k deler området i to lige store arealer. 
Det fulde areal er 22. Anyone?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2015 af Eksperimentalfysikeren

k kan ikke både være en linie og en konstant.

Hvilket areal er der tale om?

Hvorfor har du skrevet x=8?


Skriv et svar til: Integral af lige store areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.