Matematik

bestem monotoniforholdene og ekstrema

18. september 2015 af makki1994 (Slettet) - Niveau: B-niveau

sidder med en matematik opgave som jeg har brug for hjælp med

opgaven lyder således:

en funktion er givet ved g(x)=x^4-8x^3+24x^2-32x+12

hvordan kommer jeg videre med dette, 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2015 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2015 af mathon

Beregn ekstremumspunkt(er)
ud fra
                g{\, }'(x)=0


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2015 af mathon

Bemærk:
                   (x-2)^3=x^3+3\cdot x^2\cdot (-2)+3\cdot x\cdot (-2)^2+(-2)^3=x^3-6x^2+12x-8


Skriv et svar til: bestem monotoniforholdene og ekstrema

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.