Matematik

Bestem den ubekendte

18. september 2015 af Amandaolesen123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har brug for et lille hint til følgende opgave:

Givet matrice:

a=\begin{pmatrix} x & -4 & 1\\ 2 &3 &4 \\ -3 &5 &-5 \end{pmatrix}

og er 3 x  3 matrix B med det(B)=2. 

Find x når det(AB)=-156

Vedhæftet fil: Udklip.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2015 af Leai (Slettet)

J


Svar #2
18. september 2015 af Amandaolesen123 (Slettet)

Jeg har fundet ud af det (:


Skriv et svar til: Bestem den ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.