Matematik

Vektorer

19. september 2015 af eray (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Opgave: 

Bevis, at hvis to vektorer \vec{a} og \vec{b}er parallelle og har samme retning, så er \vec{a} \cdot \vec{b} =\left | \vec{a} \right |\cdot \left | \vec{b} \right |

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2015 af mathon

Pr. definition:

                            \overrightarrow{a}\cdot \overrightarrow{b}=\left |\overrightarrow{a} \right |\cdot\left |\overrightarrow{b} \right |\cdot \cos(v) når v er vinklen mellem vektorerne \overrightarrow{a} og \overrightarrow{b}

Hvad betyder det, når vektorerne er ensrettede?


Svar #2
19. september 2015 af eray (Slettet)

at to vektorer, er parallelle og har samme retning ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2015 af mathon

#2

      Hvad betyder det vinkelmæssigt, når vektorerne er ensrettede?


Svar #4
19. september 2015 af eray (Slettet)

Mange tak mathon. Har løst opgaven :-)


Svar #5
24. september 2015 af eray (Slettet)

at de går den samme vej?


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.