Matematik

. Er det rigtigt, at ”man dividerer med en halv ved at gange med to?”

20. september 2015 af NickNemeth (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hvad betyder dette og hvordan findes svaret på dette? :)

Brugbart svar (2)

Svar #1
20. september 2015 af SuneChr

a / (1/2)  =  2a / (2·1/2)  =  2a / 1  =  2a


Svar #2
20. september 2015 af NickNemeth (Slettet)

#1
a / (1/2)  =  2a / (2·1/2)  =  2a / 1  =  2a

Sune jeg forstår det slet ikke :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2015 af MusvitYOLO (Slettet)

Det som SuneChr siger er, at et tal a divideret med en halv er lig tallet ganget med to ( a / 0.5 = 2a ), hvilket vises ved at forlænge brøken med 2.


Svar #4
20. september 2015 af NickNemeth (Slettet)

#3
Det som SuneChr siger er, at et tal a divideret med en halv er lig tallet ganget med to ( a / 0.5 = 2a ), hvilket vises ved at forlænge brøken med 2.

Tusinde tak gutter :) Har forstået det nu :)

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. september 2015 af mette48 (Slettet)

Forestil dig at du har 3 10kroner

Hvor mange 2kr kan du veksle dem til?

Hvordan regnede du det ud?

svar: hver 10krone kan veksles til 5 2kroner. Du har 3 10kroner, der hver veksles til 5 2kroner det giver 5*3=15 2kroner

Forestil dig at du har 5 enkroner

Hvor mange ½kr (50 ører) kan du veksle dem til?

svar: svar: hver krone kan veksles til 2 ½kroner. Du har 5enkroner, der hver veksles til 2 ½kroner det giver 5*2 ½kroner


Skriv et svar til: . Er det rigtigt, at ”man dividerer med en halv ved at gange med to?”

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.