Matematik

Vektorer

21. september 2015 af Duvedhv19 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Om to vektorer \vec{c} og \vec{d} oplyses det, at \left | \vec{c} \right |=4,  \vec{c}\cdot \vec{d}=13 samt at vinklen mellem vektorerne er 37^{\circ} 

Bestem  \left | \vec{d} \right |

håber nogen kan hjælpe, tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. september 2015 af peter lind

Brug at d = |c||d|*cos(v) hvor v er vinklen mellem vektorerne


Svar #2
21. september 2015 af Duvedhv19 (Slettet)

altså: 3*d=13*cos(37) ???


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. september 2015 af peter lind

nej |c|=4  så

|c||d| = 4|d| = 13*cos(37º)


Svar #4
21. september 2015 af Duvedhv19 (Slettet)

ohh okay, mange tak 


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.