Fysik

Udregning af Ekin, Emek, Epot

22. september 2015 af Batman9mom (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er dette rigtigt?

Vedhæftet fil: 1627577.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2015 af mathon

I 3- sals højde:
                             {E_{kin}}^{3.\; sal}=\frac{1}{2}\cdot (0,450\; kg)\cdot 0=0

                             {E_{pot}}^{3.\; sal}=m\cdot g\cdot h=(0{,}450\; kg)\cdot \left ( 9{,}82\; \frac{N}{kg} \right )\cdot (7{,}0\; m=30{,}933\; J)

                             {E_{pot}}^{3.\; sal}=(0\; J)+(30{,}933\; J)=30{,}933\; J


Svar #2
22. september 2015 af Batman9mom (Slettet)

er den sidste ikke Emek? og ikke Epot


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. september 2015 af mathon

                            {E_{kin}}^{3.\; sal}=\frac{1}{2}\cdot (0,450\; kg)\cdot 0=0

                            {E_{pot}}^{3.\; sal}=m\cdot g\cdot h=(0{,}450\; kg)\cdot \left ( 9{,}82\; \frac{N}{kg} \right )\cdot (7{,}0\; m=30{,}933\; J)

                            {E_{\mathbf{\color{Red} mek}}}^{3.\; sal}=(0\; J)+(30{,}933\; J)=30{,}933\; J


Svar #4
22. september 2015 af Batman9mom (Slettet)

hvad står N for i Epot?


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. september 2015 af mathon

     N er Newton


Svar #6
22. september 2015 af Batman9mom (Slettet)

mange gange tak for din assistance :)

Stor hjælp


Skriv et svar til: Udregning af Ekin, Emek, Epot

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.