Matematik

Bestemmelse af den afledede funktion

27. september 2015 af carlpeder (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x)= 4x-2x2

Har ingen anelse om, hvordan man gør det håber der er en der vil hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2015 af mathon

carlpederrod


Svar #2
27. september 2015 af carlpeder (Slettet)

Hov mente f(x)= 5 * kvadratrod x + 0,5


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2015 af mathon

            f(x)=5\cdot \sqrt{x+0{,}5}=5\cdot \frac{1}{2\sqrt{x-0{,}5}}=\frac{2{,}5}{\sqrt{x-0{,}5}}\; \; \; \; \; x\neq0{,}5


Skriv et svar til: Bestemmelse af den afledede funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.