Kemi

HJÆÆÆÆLPPPPP

30. september 2015 af karolinea124 (Slettet) - Niveau: C-niveau

den samlede masse af tobakken i en cigaret er 8 gram. Når det er blevet målt, at der er 1 mg. nikotin og 10 mg tjære i røgen fra en enkelt cigaret, hvor stor en masseprocent er disse stoffer da af cigarettens samlede masse?


Svar #1
30. september 2015 af karolinea124 (Slettet)

...


Svar #2
30. september 2015 af karolinea124 (Slettet)

Nogle der vil hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Nikotin: 0,001 g / 8 g = 0,000125 = 0,0125% = 0,125‰

Tjære: 0,010 g / 8 g = 0,00125 = 0,125% = 1,25‰


Skriv et svar til: HJÆÆÆÆLPPPPP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.