Matematik

trekant

30. september 2015 af Sneharusha (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, er der nogle som kan hjælpe mig med opgave a?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2015 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. september 2015 af peter lind

Det er en retvinklet trekant, hvor du kender den ene katete, som er r, og hypotenusen, som er r+h


Svar #3
01. oktober 2015 af Sneharusha (Slettet)

Når, okay så den gule ting er selve bygningen?
Jeg forstår heller ikke spørgsmålet. Skal jeg finde alle vinklerne i trekanten eller?


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. oktober 2015 af peter lind

Hvilken gul bygning ? Er du ikke inde i en hel anden opgave ?


Svar #5
02. oktober 2015 af Sneharusha (Slettet)

Nej, det er jeg ikke helt indrømmer jeg gerne.


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. oktober 2015 af 123434 (Slettet)

Hej

Hypotenusen, dvs. den længste side er 0,828km+6371km=6371,828km. Hyp=6371,828

Din katete, som ligger lige ved vinklen er 6371km. Da denne side ligger ved vinklen er den hosliggende. Hos=6371

Du kender hyp og hos og skal finde vinklen

Cos(V)=hos/hyp

Cos-1(6371/6371,828)


Skriv et svar til: trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.