Matematik

Potens

04. oktober 2015 af Henriiiiie (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej,

Giver (−6)2 & −62 det samme?

I dette tilfælde 36; men jeg er i den grad i tvivl.

På forhånd, tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. oktober 2015 af mathon

(-6)2 =  ((-1)·6) =  (-1)2·62 = 1·36 = 36

-62  =  (-1)•36  =  - 36


Svar #2
04. oktober 2015 af Henriiiiie (Slettet)

Ahhhhh, tak!


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. oktober 2015 af mette48 (Slettet)

(-6)2 = (-6)*(-6)

-62 = - 6*6


Skriv et svar til: Potens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.