Matematik

Kontant

07. oktober 2015 af Mikail400 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
En Phillips videomaskine koster kontant 9495 (incl. Moms på 25%)
Hvad ville det cirka koste at låne de 9496 kr. I banken over 3 år (rente 9%)

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2015 af fosfor (Slettet)

Betalles de 9496 tilbage til banken i en overførsel efter 3 år, eller hvordan gøres det?!


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2015 af 123434 (Slettet)

Renteformlen

Kn=K0*(1+r)n

Kn=9495*(1+0,09)3=12296 kroner

Det koster 12296 kroner at låne 9495 kroner til en rente til 9%, der betales over 3 år


Skriv et svar til: Kontant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.