Matematik

Excel logaritmisk skala

09. oktober 2015 af LeylaDogan (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej folkens

Jeg har brug for hjælp ang. excel - logaritmisk skala

1. Når man laver y-aksen om til logaritmisk skala, flytter x-aksen længere op på grafen, er der nogle der kan hjælpe mig med at lave det om som nomalt?

2. logaritmisk skala er det linæer eller eksponentiel


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2015 af mathon

Er spørgsmålet om en logaritmisk skala bruges i forbindelse med en lineær eller en eksponentiel funktion?

for en logaritmisk skala er selvsagt hverken lineær eller eksponentiel.


Svar #2
09. oktober 2015 af LeylaDogan (Slettet)

mente semilog


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. oktober 2015 af mathon

Et enkeltlogaritmisk = semilogaritmisk koordinatsystem bruges til en lineær afbildming af en en eksponentiel funktion.

                                     y= b\cdot a^x

                                     \log(y)= \log(a)\cdot x+ \log(b)

                                     Y=A\cdot x+ B


Skriv et svar til: Excel logaritmisk skala

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.