Matematik

Summeret frekvens formel?

15. oktober 2015 af NeedHelpPlz (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle.

Jeg har en rapport som min lærer synes er helt ude af skide... det ved jeg så den ikke er...

Men jeg skal aflevere den igen men jeg gør det da.

så jeg har skrevet denne formel: (kum.f)i=f1+f2+...+fi−1+fi=∑k=1ifk ved summeret frekvenser (jeg skulle redegøre for begrebet) jeg fik formlen fra en her på og blev da lidt skuffet da han sagde at den ikke har noget med noget at gøre.

jeg kan ikke finde en formel som jeg kan skrive ned (han ville gerne have den skrevet op i word helt specielt) og dem jeg har fundet kunne heller ikke kopieres.

håber at nogle har en formel på den summeret frekvens :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. oktober 2015 af peter lind

Du har fået den rigtige formel. Jeg kan ikke, af det du har skrevet, se, at det ikke har noget med sagen at gøre


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. oktober 2015 af mormordk (Slettet)

En ting er at du har formlen rigtigt, men kan du forklarer den? 

En anden ting er hvis den evt. ikke er overskuelig for din lærer, men der kan word's funktion ligning hjælpe ret meget. 

Bare eventuelle muligheder for at ændre afleveringen :)


Skriv et svar til: Summeret frekvens formel?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.