Matematik

Vektorer

19. oktober 2015 af pashtoon123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg ville bare spørger, om dette kunne passe:

ax+by+c=0
 

normalvektor n = (a,b)
Retningsvektor r = (b,-a)

Passer dette? Det gør det på geogebra af og til? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2015 af peter lind

det passer


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.