Matematik

Hvor mange m^3 nedbør falder der på et hus?

20. oktober 2015 af Emiliebk (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej

Jeg har en opgave i matematik som lyder på

- I Danmark falder der ca. 67 cm nedbør om året.
Hvor mange kubikmeter nedbør falder der på parcelhusgrunden i løbet af et år?

Håber i kan hælpe

(billedet af huset er linket)

Vedhæftet fil: WIN_20151020_200730.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2015 af Mawias (Slettet)

Du skal først regne parcelhusgrundens flade ud.

Herefter skal parcelhusgrundes flade ganges med mængden af nedbør. (husk at du skal regne at man skal få enhederne til at passe med hinanden - altså, du kan ikke gange mm med m)


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. oktober 2015 af Soeffi

Vedhæftet fil:grund.png

Svar #3
25. oktober 2015 af Emiliebk (Slettet)

Er arealet er 290 (m^2)

fordi 1cm = 0,0001 m^2 og så gange med 67 = 0,0067

og så 290*0.0067 = 1,943 m^2 ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. oktober 2015 af Soeffi

Jeg får arealet 201 m2.

Vedhæftet fil:polygon-grund.png

Skriv et svar til: Hvor mange m^3 nedbør falder der på et hus?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.