Matematik

procent

23. oktober 2015 af DarkRose (Slettet) - Niveau: 10. klasse

hej guys er lidt fucked vi har fået en fs10 for og jeg sutter til mat :/ har fået lavet 1.1, 1.2, og 1.3, men har lidt problemer med 1,4

beregn raduis diameter 50 fik resultatet på 1.1 til at give 25

bregen areal fik resultatet på 1.2 til at give 1962,5

beregn rumfang fik resultatet på 1.3 til at give 32708,33

men kan ikke finde ud af 1,4 so what to do?? eller hvordan regner jeg det ud??

1,4 spørgesmål er 2827 m2 består af glas

hvor stor en procentdel af kuplen består af glas

Vedhæftet fil: Doc1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2015 af Mawias (Slettet)

'


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2015 af exatb

32708 = 100%

2827 = x%

32708/100 =2827/x

x = (2827*100) /32708


Svar #3
23. oktober 2015 af DarkRose (Slettet)

okay tak :)


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.