Matematik

Funktioner

24. oktober 2015 af Phil2992 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogle der kan hjælpe mig med disse opgaver? :)

Der er givet tre funktioner f(x) = −5x+5, g(x) = 2x−7 og h(x) = 0,5x−1. Bestem ved beregning koordinatsættet til skæringspunktet mellem graferne for
a) f(x) og g(x)
b) g(x) og h(x)

c) f(x) og h(x) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2015 af StoreNord

a) sæt f's og g's højresider lig med hinanden og løs den fremkomne ligning.

b) sæt g's og h's højresider lig med hinanden og løs den fremkomne ligning.

c) sæt f's og h's højresider lig med hinanden og løs den fremkomne ligning.


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.