Matematik

Reducer udtrykket

30. oktober 2015 af AndersNymark (Slettet) - Niveau: C-niveau

(a-b)^(2)+2a*(a+b)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2015 af mathon

Kvadrer og gang ind i parentesen.


Svar #2
30. oktober 2015 af AndersNymark (Slettet)

Ved jeg men får ikke det rigtige svar, så det ville hjælpe hvis nogle kunne skære det ud i pap

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2015 af mathon

(a-b)^2=(a-b)(a-b)=

2a(a+b)=


Svar #4
30. oktober 2015 af AndersNymark (Slettet)

(a-b)^2=a^2+b^2-2ab

2a(a+b)=2a+2b+a^2+2b

a^2+b^2-2ab+2a+2b+a^2+2b - er dette korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. oktober 2015 af mette48 (Slettet)

Nej det er ikke korrekt, 2. linie er forkert

2a(a+b)=2a2+2ab


Skriv et svar til: Reducer udtrykket

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.