Kemi
Ækvivalenspunkt, pKs ud fra en graf
02. november 2015 af
uk1a (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Hej,
Jeg har fået aflæst ækvivalentpunkterne på grafen til:
Ækv. 1: pH = 6 (10,95 mL NaOH)
Ækv. 2: pH = 11,51 (20,61 mL NaOH)
Derudover skal jeg bestemme pKs-værdier, som er givet ved halvækvivalenspunkterne, hvor pH = pKs.
pKs1 = 3 (8,99 mL NaOH)
Men jeg er her usikker på pKs2.
Nogen der kan hjælpe med denne.
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2015-11-02 kl. 13.14.51.png
Skriv et svar til: Ækvivalenspunkt, pKs ud fra en graf
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
