Fysik

Hvor mange fotoner udsender laseren hvert sekund?

02. november 2015 af 123456qwe (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hvilken formel skal man benytte, når man skal bestemme, hvor mange fotoner en laser udsender hvert sekund?

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2015 af mathon

              N=\frac{P}{E_{foton}}=\frac{P}{h\cdot f}=\frac{P}{h\cdot\frac{c}{\lambda }}


Skriv et svar til: Hvor mange fotoner udsender laseren hvert sekund?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.