Matematik

Løs ligningen

02. november 2015 af bella1999 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Det kunne være en stort hjælp hvis nogen kunne løse denne ligning til mig og mellemregningerne.

LIGNING: f (x) = g (x)

Grafen til opgaven er lagt i en vedhæftet fil:

Vedhæftet fil: GRAF.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2015 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2015 af peter lind

Kan vi ikke få hele opgaven ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. november 2015 af mathon

               f(x)=\frac{1}{2}x+\frac{3}{2}


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. november 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

En lineær funktion har forskriften

f(x) = ax + b

Hældningen a kan du finde vha. trekanten. b kan du så bestemme ved at bruge f(-3) = 0


Skriv et svar til: Løs ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.