Matematik

matematik find f¨ mærke

03. november 2015 af Karare - Niveau: B-niveau

Hej jeg håber i kan hjælpe mig med matematik og forklaring tak på forhånd ... 

hvordan laver man den første f1 

Vedhæftet fil: Hjemmeopgave 22222.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2015 af mathon

                  f{_{1}}^{{}'}(x)=\frac{1}{2\sqrt{2x-3}}\cdot 2\; \; \; \; \; x\neq\frac{3}{2}


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. november 2015 af mathon

                 f{_{2}}^{{}'}(x)=3\cdot (4x-1)^{3-1}\cdot (4x-1){}'=3\cdot (4x-1)^{2}\cdot 4


Svar #3
03. november 2015 af Karare

Hej mathon er det svaret er der ikke forklaring tak på forhånd ... 


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. november 2015 af mathon

                f{_{3}}^{{}'}(x)=2\cdot \frac{-1}{(3-x)^2}\cdot (3-x){}'=2\cdot \frac{-1}{(3-x)^2}\cdot (-1)\; \; \; \; \; x\neq3


Svar #5
03. november 2015 af Karare

wow sejt men kun være godt hvis der var lidt fokrlaring på dem .. 


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. november 2015 af mathon

Du skal jo vide:
                                f(x)=\sqrt{x}          f{\, }'(x)=\frac{1}{2\sqrt{x}}\; \; \; \; x>0

                                f(x)=\sqrt{g(x)}          f{\, }'(x)=\frac{1}{2\sqrt{g(x)}}\cdot g{\, }'(x)\; \; \; \; \; g(x)>0

                                f(x)=\frac{1}{x}             f{\, }'(x)=\frac{-1}{x^2}\; \; \; \; \; x\neq0


Svar #7
03. november 2015 af Karare

ok disse regler kender jeg godt men kan ikke se det for mig når jeg skal lave opgaven altså hvordan vil du så lave op 4 ---- f4 


Svar #8
03. november 2015 af Karare

okay i den første opgave kan jeg at du har regnet den men hvorfor skriver du så *2 ved brøken --.. 


Svar #9
03. november 2015 af Karare

hvordan vil du lave opgave 4 så --- 


Brugbart svar (0)

Svar #10
03. november 2015 af mathon

     f_{4}(x)=\sqrt{x^4+x^2}=x\sqrt{x^2+1}  

     f_{4}{\, }'(x)=1\cdot \sqrt{x^2+1}+x\cdot \frac{1}{2\sqrt{x^2+1}}\cdot 2x=\sqrt{x^2+1}+\frac{x^2}{\sqrt{x^2+1}}=\frac{x^2+1+x^2}{\sqrt{x^2+1}}=

                                                                                                                                  \frac{2x^2+1}{\sqrt{x^2+1}}


                


Svar #11
03. november 2015 af Karare

Wow please kan du ikke forklare det hvordan gære du hvilket Formel bruger du

Brugbart svar (0)

Svar #12
03. november 2015 af mathon

eller

 \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! f_4{\, }'(x)=\frac{1}{2\sqrt{x^4+x^2}}\cdot (x^4+x^2){\, }'=\frac{4x^3+2x}{2x\sqrt{x^2+1}}=\frac{2x(2x^2+1)}{2x\sqrt{x^2+1}}=\frac{2x^2+1}{\sqrt{x^2+1}}


Brugbart svar (0)

Svar #13
03. november 2015 af mathon

     f_7(x)=\left ( \frac{x}{x^2+1} \right )^3

     f_7{\; }'(x)=\left ( \frac{x}{x^2+1} \right )^3=3\left ( \frac{x}{x^2+1} \right )^2\cdot \left ( \frac{x}{x^2+1} \right ){}'=

                     3\left ( \frac{x}{x^2+1} \right )^2\cdot \left ( \frac{1\cdot (x^2+1)-x\cdot 2x}{(x^2+1)^2} \right )=\frac{3x^2(1-x^2)}{(x^2+1)^4}


Svar #14
04. november 2015 af Karare

Hvordan regner du den sidste del af opgave 7

Svar #15
07. november 2015 af Karare

Hej Igen hvordan vil du kunne regne f5(x)


Brugbart svar (0)

Svar #16
07. november 2015 af mathon

          f{_{5}}{\, }'(x)=6\cdot (x^2+3x)^5\cdot (x^2+3x){}'=6\cdot (x^2+3x)^5\cdot\left ( 2x+3 \right )=

                                                                6\cdot\left ( 2x+3 \right )\cdot (x^2+3x)^5


Svar #17
07. november 2015 af Karare

tak for hjælpen du er en genius 


Svar #18
07. november 2015 af Karare

Jeg ved godt at du har travlt men jeg havde også brge for hjælpe med de andre opgaver såsom f6,f8 og f9 

hpber du kan hjælpe tak på forhånd ,,, 


Brugbart svar (0)

Svar #19
07. november 2015 af mathon

          f{_{6}}{\, }'(x)=4\cdot (2-3x)^3+4x\cdot \left ( 3(2-3x)^2\cdot (-3) \right )=

                              4(2-3x)^3-4x\cdot 9\cdot \left ( 2-3x)^2\right =4(2-3x)^2(2-3x-9x)=

                                                              4(2-3x)^2(2-12x)=8(2-3x)^2(1-6x)


Svar #20
07. november 2015 af Karare

Er opgave f8 rigtigt lavet

Forrige 1 2 Næste

Der er 25 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.