Matematik

Reducere til et simplere udtryk

04. november 2015 af TingleFinger (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal reducere to et simplere udtryk.


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. november 2015 af fosfor (Slettet)

Se nederst:

http://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-c/tal-og-regnearter/potenser


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. november 2015 af mathon

      a^{-6}\cdot a^8\cdot b^8\cdot b^2=a^{-6+8}\cdot b^{8+2}=a^2b^{10}


Skriv et svar til: Reducere til et simplere udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.