Fysik

kinetisk enrgi

05. november 2015 af hololol (Slettet) - Niveau: A-niveau

bils masse =1200kg dens hastighed v=75km/h

beregn bilens kinestisk energi?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2015 af peter lind

E = ½*m*vDu bør omregne de 75 km/timen til meter/sekund


Svar #2
05. november 2015 af hololol (Slettet)

så 75km/timen = 75000m/s ?

1/2 * 1200kg *75000^2 =90.000.000??

er det korrekt


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2015 af peter lind

nej 75km/timen = 75000m/timen


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. november 2015 af mathon

                            75\; \tfrac{km}{h}=20{,}8333\; \tfrac{m}{s}                       1\; \tfrac{km}{h}=\tfrac{1}{3{,}6}\; \tfrac{m}{s}


Skriv et svar til: kinetisk enrgi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.