Matematik

Differentiering af f(x)= (x-2)*cosx+2

06. november 2015 af ztuema (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan differentierer jeg;

f(x)=(x-2)*cosx+2

Er det en sammensat funktion? Eller skal jeg blot bruge "(f*g)'(x)"?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2015 af SådanDa

Produktreglen skulle fungere helt fint her, så den kan du sagtens bruge :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2015 af mathon

       f{\, }'(x)=1\cdot \cos(x)+(x-2)\cdot (-\sin(x))+0=\cos(x)-(x-2)\sin(x)


Skriv et svar til: Differentiering af f(x)= (x-2)*cosx+2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.