Matematik

Udregne paranteser

10. november 2015 af wohoo1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle kloge mennesker :)

Har problemer med 4 opgaver omkring udregninger. Får nogle anderledes facit resultater hvergang jeg regner. 

Opgaverne:

a. 2*(3+4*3)-7*2*(-3+1)

b. 20/(3-2*4)-(8-2)*3

c. 2*6+4/4

d. 14+2(5+3)/2+4

Vil helst have MELLEMREGNINGER så jeg kan sammenligne dem med min. Tak på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. november 2015 af StoreNord

a. 2*(3+4*3)-7*2*(-3+1) = 2*(3+12) - 14*(-2) = 2*15 - (-28) = 30 + 28 = 58

b. 20/(3-2*4)-(8-2)*3 = 20/(3-8) - 6*3 = 20/(-5) -18 = -100 - 18 = -118

c. 2*6+4/4 = 12 + 1 = 13

d. 14+2(5+3)/2+4 = 14 +(10+6)/2 + 4 = 14 + 16/2 + 4


Skriv et svar til: Udregne paranteser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.